×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

4 природни съвета за здрава кожа

4 природни съвета за здрава кожа

виж повече
Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
Лечение на хемороиди.Вътрешби и външни.Благодаря.

Здавейте,

Хемороидалната болест преминава през 4 фази на развитие и на “алтернативно“ лечение се поддава само началната форма на болестта. Ревита предлага добавките Aromax Eco 6 / Билкова тинктура при разширени вени и хемороиди; Формула при разширени вени и хемороиди – Diosmex; Butcher`s Broom Root Бодлив залист - за кръвообращението и венозните съдове и др. продукти с екстракт от див кестен, червени лозови листа и др. активни вещества, които оказват тонизиращ ефект върху венозната стена, имат противовъзпалително и обезболяващо действие.

Наред с хранителните добавки е неообходимо да спазвате подходяща диета за поддържане на нормална дефекация, а също и физически упражнения / ходене/ спорт – за подобряване придвижването на венозната кръв от краката и тазовото дъно към сърцето. Това облекчава напрежението във вените на аналната област.

Необходима е консултация с проктолог за оценка на състоянието Ви, тъй като след 2-ра степен лечението е предимно оперативно / мини-инвазивно, склеротерапия и др.методи на амбулаторно лечение; хирургическо лечение с хоспитализация.

д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте, Знам, че е опасно да се месим в работата на природата, но бих искала да изместя месечния си цикъл с 3-4 дни по-рано. След консултация с гинеколог ми бе препоръчан Дуфастон по схема 2 хапчета (по едно сутрин и едно вечер) за период от 5 дни. Бихте ли ме посъветвали дали е безопасно (доколкото е възможно да се нарече така, наясно съм, че няма начин да не оказва влияние на организма и хормоните)? Интересува ме също така дали тази схема наистина работи, след колко дни от спирането на хапчето мога да очаквам настъпване на менструация? Благодаря предварително!

Здравейте.

Едната схема е с Дуфастон, другата е с Примолут-Нор. Не мога да кажа на сто процента дали работи, защото някои жени са хормонално по-стабилни и по-трудно се повлияват, доколкото при други действа безотказно. Схемата е безопасна, идеята е, че след спиране на препарата, цикълът би трябвало да дойде след 2-3 дни. По-сигурно е да се отложи, отколкото да се предзвика по-рано. Но като цяло схемата е универсална и работи в повечето случаи.

Поздрави,

Д-р Кръстанова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
добро утро др Ивета въпроса мие страшно много кашлям с влажна кашлица със храчки вече ме болят гърдите като искашля в момента пия оспамокс и тавипек та въпроса мие колко време да пия оспамокс таблетки 1000 и 3 пъти на ден ли или два пъти ли на колко часа благодаря

Здравейте,

Преди всичко е необходимо да се установи какво е заболяването, то определя медикамента и дозата – остър бронхит, изострен хроничен бронхит, пневмония или друго. Необходима е консултация с личния лекар или пулмолог, рентгеново изследване, лабораторно изследване, микробиологично изследване на храчка и/или друго, по преценка на лекаря. При тежки случаи на инфекция на дихателните пътища Оспамокс се приема в максимална доза 3000 мг дневно през 8 часа по 1 капсула от 1000 мг. освен тавипек или вместо него може да приемате сироп за влажна кашлица – бронхолитин, проспан, флудитек или друго, най-добре е лекарят да прецени според състоянието Ви. Уместно е, също така, да приемате пробиотик като профилактика на усложнения от страна на чревния тракт., напр. Probiotic/ Пробиотик 5 щама, 5 млрд. активни пробиотици.

Поздрави,

Д-р Аелита Петрова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.