Повечето мъже не отказват секс винаги, когато могат да го получат, но има и специално време от денонощието, когато те наистина копнеят за него.

"Много мъже са най-предразположени за секс сутрин", обяснява сексуален терапевт, автор на книгата "Тайните на сексуалния екстаз". Може би жените не са на върха на щастието рано сутринта, но неговата аларма в 6 часа може да бъде добро начало на деня както за господата, така и за дамите.

Попитахме експерти защо според тях сутрин силният пол е най-активен в любовните занимания за разлика от след залез слънце. Виновен е тестостеронът. Има биологична причина за повишения сексуален апетити на мъжете в ранните часове, а именно защото тогава нивата на тестостерон достигат своя връх. "Хормонът е водещ фактор при сексуалните усещания при мъжете", обяснява доктор Хари Фиш, автор на книгата "Размера има значение".

Тогава те са по отпочинали и имат повече енергия. За това жените трябва да се разсънват бързо, чуят ли будилника на партньора си още в първи петли, защото само след 30 секунди мъжете ще са готови за едно страхотно начало на деня.

Ето това наричаме "добро утро".

източник: БГНЕС